WSET Level 1 Award in Wines

Un curs introductiv, destinat fie celor care incep o cariera in domeniul vinurilor sau pentru pasionati care doresc sa dobandeasca notiuni de baza in domeniul vitivinicol

WSET Level 2 Award in Wines

Un curs de nivel intermediar care explorează domeniul vinurilor, potrivit atat pentru profesionistii din industrie cat si pentru pasionatii de vin

WSET Level 3 Award in Wines

Un curs de nivel avansat ce se adresează atât profesioniștilor dar și adevăraților pasionați ai vinurilor

Ce este WSET?

Calificarea WSET (Wine & Spirit Education Trust) este un 'must-have' pentru cei care doresc o carieră care are legătură cu vinurile dar și pentru pasionații care doresc să învețe despre vin într-un mod structurat.
WSET (The Wine & Spirit Education Trust), cu sediul central în Londra (UK) furnizează de mai bine de 50 de ani cursuri de educație in domeniul vinurilor, distilatelor, sake-ului și în curand și pentru bere. Este una din cele mai râvnite acreditări din domeniul băuturilor alcoolice atât de către profesioniștii din domeniu cât și de pasionații de vin.

Cu niveluri progresive de studiu, există cursuri potrivite pentru cei sunt abia la începutul carierei, dar și pentru profesioniștii consacrați care doresc să-și îmbunătățească perspectivele în carieră sau pasionați de vin care vor sa dobandeasca cunoștiințe la un nivel avansat.

Cumpără un voucher cadou pentru degustări, excursii sau cursuri și folosește-l cu orice ocazie