Despre WINEBOOK

"A person with increasing knowledge and sensory education may derive infinite enjoyment from wine"
Ernest Hemingway

Winebook?..... Carte despre vin? Carte pentru vin? Carte și vin? Oricum ar fi, nimic complicat, nimic de neînțeles, totul devine simplu când faci lucrurile în ordinea lor firească: înveți cu și de la specialiști / traineri acreditați WSET, susții examene, reușești, pui un strop sau mai multe sticle de pasiune și lumea se deschide. Fie sufletul tău va fi mai bogat, mai deschis și mai fericit , fie cariera ta se va re(scrie). Indiferent ce vei alege sau unde te va duce viața, cunoștințele dobândite la cursurile noastre vor fi mereu un câștig.            

Dintr-o adevărata pasiune, fără nici o legătura cu lumea vinului, s-a născut “universul vinului’ pentru noi. Mai întâi ca simpli pasionați, apoi mici “învățați” iar apoi mai mari “învățați”, am început o călătorie…pentru ca ce sa vezi… pasiunea a “curs” și s-a transformat într-o treabă serioasă, organizată și plină de provocări. Provocările sunt atat pentru noi cât și pentru voi, viitorii cursanți sau doar pasionați, începând de la cursurile organizate pe module, conform normelor și cerințelor stricte WSET(nivel 1, nivel 2 si nivel 3) și până la excursiile cu tematica, degustarile private, evenimente corporate personalizate.    
           
Propunerea noastră? Căutați, descoperiți, fiți curiosi și  încercați să vă bucurați de gusturi, mirosuri, asocieri,  viață …și de ce nu..de “școală”.

Liviu Gheorghe

De peste 30 de ani activez în domeniul IT&C, iar de mai bine de un deceniu am început să “cochetez” cu vinul. La inceput, cursuri despre tehnica degustării vinurilor apoi un Master în "Tehnologii performante, management și marketing vitivinicol"  la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Am urmat apoi cursurile WSET, astfel încât, în 2020 am absolvit WSET Diploma și am obținut titlul de Weinakademiker (primul din România cu acest titlu) la Weinakademie Rust-Austria.
Din Octombrie 2021 sunt Educator Certificat WSET pentru Nivel 1, 2 și 3 în Vinuri.

Teodor Breazu

Ultimii 19 ani de activitate i-am petrecut in industria software și în urma câtorva proiecte realizate în industria viti-vinicola m-am simțit atras de acest domeniu și de aici a fost doar un pas până la implicarea mea în activități ce țin de promovarea și educatia în lumea vinului. Pasiunea pentru vin și sisteme informatice a condus și la apariția unor aplicații software web și mobile, dedicate viticulturii și evenimentelor de degustare.
Sunt WSET Diploma student și Educator WSET pentru Nivel 1 si  2 în vinuri și vă aștept să parcurgem împreună primele lecții cu și despre vin în formatul WSET (cu un conținut bogat, extrem de frumos structurat dar și bine balansat între teorie și probe practice de degustare).

Vrei să afli mai multe?

Scrie-ne și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil