Politica de confidențialitate

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE „WINEBOOK SRL”
(„WINEBOOK”)

WINEBOOK SRL (cu sediul in Bucuresti, Intrarea Serdarului, nr. 3, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/11359/2021, CIF RO44523389, cunoaste si respecta importanta datelor personale iar prin prezentul document declara ca a luat toate masurile necesare pentru ca acestea sa fie protejate, tratate cu deplina confidentialitate si prelucrate intr-o maniera securizata.

Pentru scopurile de mai sus, va rugam sa gasiti in continuare toate informatiile legate de prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (cursant, participant la diverse venimente organizate de WINEBOOK, potentiali clienti/participanti) in cadrul prezentului consimtamant privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform dispozitiilor europene pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, WINEBOOK – in calitate de operator - administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, in contextul furnizarii serviciilor oferite.

Semnarea prezentului Consimtamant reprezinta acordul Dumneavoastra cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal aplicabila la nivelul WINEBOOK.

Ce date personale colectam?

Date generale:

Colectam informatii referitoare la cursantii sau participantii la diferitele evenimente organizate de WINEBOOK (cursuri pe tematica vinului inclusiv cursuri WSET, degustari tematice, activitati de oenoturism, etc) cum ar fi:

 • nume/prenume; numar de telefon; adresa de e-mail; adresa de domiciliu; CNP.
 • alte informatii necesare penrtu intocmirea contului/dosarului celor care participa la cursuri, evenimente, degustari etc. solicitate fie de partenerii nostri relevanti (WSET de ex) sau de autoritatile competente; Acestea pot fi: CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului,
 • copie dupa cartea de identitate sau pasaport (acestea sunt necesare atat pentru scrierea corecta a numelui dvs pe Diploma/Certificat sau identificarea Dvs la momentul sustinerii examenelor).

Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale si Temeiul prelucrarii

Datele personale colectate de la Dumneavoastra vor fi folosite pentru realizarea urmatoarelor activitati:

 • Activitatea de administrare a contului Dvs. de client,
 • Pentru a va furniza o experienta educationala de calitate in concordanta cu obiectivele dvs.; pentru a va infoma de alte oportunitati pentru dezvoltarea Dvs educationala viitoare (tematici noi de cursuri, evenimente noi, alte activitati de oenoturism, etc),
 • Pentru a avea un mod efficient si consistent de comunicare cu Dvs. prin care sa va oferim Servicii de Suport Clienti de calitate.
 • Pentru a ne putea indeplini obligatiile contractuale pe care le avem vis a vis de partenerii nostrii de ex WSET dar fara a ne limitata doar la acesta, in scopul administrarii cursurilor, confirmarea calificarilor si acreditarilor obtinute de Dvs),
 • Pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale,
 • Pentru activitatea de reclama, marketing si publicitate, promovare a serviciilor furnizate de WINEBOOK prin intermediul website-uluI www.winebook.ro ; desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative).
 • Pentru activitatea post educationala, servicii de relatii cu clientii, informarea Dvs. privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.winebook.ro ).
 • WINEBOOK colecteaza si prelucreaza CNP exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor impuse in materie de facturare (si, daca va fi cazul aceste informatii vor face obiectul transferului catre alte institutii ale statului, in temeiul unor dispozitii legale) potrivit normelor incidente in materie fiscala. In activitatea proprie aceste date nu sunt prelucrate si nu sunt transmise in nici o forma catre terte parti.
 • In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

Temeiul prelucrarii: datele personale furnizate de Dumneavoastra sunt colectate in temeiul art. 6 lit. b si lit. c, al Reg. 679/2016 si sunt necesare pentru gestionarea raporturilor contractuale. Lipsa acordului privind furnziarea acestor informatii poate duce la impedimente in desfasurarea contractului, pana la imposibilitatea incheierii sau derularii acestuia.

Durata prelucrarii

In vederea realizarii activitatii sale, WINEBOOK va prelucra datele personale colectate de la Dumneavoastra pe toata perioada de mentinere activ al contului de client si ulterior, in scopul de arhivare in temeiul dispozitiilor legale aplicabile (pentru datele cuprinse in documente in legatura cu care exista o asemena obligatie, de ex. facturile).

Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare in scopul de mai sus datele personale generale pot fi prelucrate in scop de marketing/ promovare/ transmitere de newsletter (daca v-ati manifestat acordul pentru acestea) sau vor fi arhivate (in cazul in care exista dispozitii legale care sa impuna aceasta) sau vor fi distruse. De asemenea, urmare a manifestarii dreptului de opozitie de catre Dumneavoastra, informatiile generale vor fi sterse.

Drepturile Dumneavoastra

de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra, conform legii; de a avea acces la datele Dumneavoastra;
de interventie asupra datelor cu caracter personal;
de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;

de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare. Retragerea consimtamantului nu va produce efecte asupra asupra legalitatii prelucrarilor efectuate anterior.

de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.
de a solicita si obtine datele personale aflate in posesia WINEBOOK sau de a le transfera catre un alt operator.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre WINEBOOK, sau prin accesarea formularului de contact din www.winebook.ro sau ne puteti scrie pe adresa: WINEBOOK S.R.L., Intrarea Serdarului nr 3, sector 1, 011377 Bucuresti, sau pe adresa de mail office@winebook.ro.